Fitplus
Fitness met gezond verstand

Ons team

Natascha Vriens

Natascha Vriens

Functie Eigenaresse

Hallo, mijn naam is Natascha Vriens. Naast het leiden van dit prachtige bedrijf, geef ik dagelijks instructie in diverse groepen. Dit alles doe ik vol passie en met veel plezier.

Marianne Dekkers

Marianne Dekkers

Functie Instructeur, Personeelszaken

Mijn naam is Marianne, sinds 1990 werk ik in dit gezellige fitnesscentrum. Wilt U op een verantwoorde manier heerlijk sporten en uw doelen behalen? Heeft u twijfels of fitness wel leuk en effectief kan zijn? Ik begeleid U graag op maandag en donderdag in de fitnesszaal en in de groepslessen. U gaat samen met mij een realistisch doel bereiken! Graag tot ziens in ons relaxte en sfeervolle fitnesscentrum!

Sylvester Zwaan

Sylvester Zwaan

Functie Instructeur

Mijn naam is Sylvester. Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Fitplus als allround fitnessinstructeur. Naast het vrije fitness gedeelte verzorg ik ook groepslessen, denk hierbij aan cycle, groepsfitness en 55+ fitness groepen. Ook mag ik mezelf sinds 2016 beweegdeskundige NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) noemen. Tot snel in ons fitnesscentrum.

Pien Stael

Pien Stael

Functie Instructeur

Mijn naam is Pien! Je zult me voornamelijk vinden in de vrije fitness ruimte en de groepsfitness. Heb je zin in een pittige les Club Power? Of maak je liever je hoofd leeg tijdens de Yoga? Kom het dan een keer proberen bij mij in de les! Tot snel in onze leuke sportschool!

Mark Ligtenberg

Mark Ligtenberg

Functie Instructeur

Hoi, ik ben Mark! Ik ben nu al een paar jaar werkzaam bij Fitplus en ben voornamelijk in de vrije fitness ruimte te vinden. Hier maak ik persoonlijke trainingsschema's, gericht op uw doelen en wensen. Daarnaast val ik in bij groepslessen en beheer ik de social media van Fitplus. Voor al uw vragen kunt u bij mij terecht, Tot ziens bij Fitplus!

Femke Knoet

Femke Knoet

Functie Instructeur

Hoi ik ben Femke! U kunt mij voornamelijk vinden in de vrije fitness ruimte voor al uw vragen of een gezellig praatje! Ook ben ik bezig met de groepslessen, waar ik graag mijn enthousiasme met jullie wil delen. Twijfel niet en kom vooral een keer langs!

Tanja Schraauwen

Tanja Schraauwen

Functie Receptioniste

Hallo, ik ben Tanja en ben receptioniste en ben dus meestal te vinden achter de balie. Wil je informatie of een rondleiding in onze sportschool of heb je een vraag over een abonnement, betaling of wil je gezellig wat drinken dan kun je altijd bij mij langskomen.

Yvonne Verhaaren

Yvonne Verhaaren

Functie Receptioniste

Ik ben Yvonne en werk hier al meer dan 20 jaar als receptioniste. Wil je informatie of na de training nog even ontspannen? Kom dan naar de bar voor een drankje en een babbeltje. Tot gauw in ons gezellige fitnesscentrum.

Bas ter Stege

Bas ter Stege

Functie Cycle Instructeur

Hoi, ik ben Bas. Naast mijn andere werkzaamheden geef ik vol passie de cycle les op maandagavond. Kom gerust eens langs en ervaar zelf deze gezellige en intensieve les.

Hans Verhaaren

Hans Verhaaren

Functie Management medewerker

Hallo, ik ben Hans. Daar waar nodig geef ik administratieve ondersteuning.

Thea Schot

Thea Schot

Functie Interieurverzorgster

Hoi ik ben Thea, ik werk al meer dan 20 jaar bij Fitplus en heb het hier reuze naar mijn zin. Ik ben hier verantwoordelijk voor het verzorgen van het interieur. Tot snel in ons schone en gezellige fitnesscentrum.


 
 
 
E-mailen
Bellen