Fitplus
Fitness met gezond verstand!

BUBBIES BABY SPA

Bij een Baby Spa kunnen kindjes floaten (drijven) in een mini jacuzzi. Dit wordt ook wel hydrotherapie genoemd. Hydrotherapie werkt ontspannend maar is ook nog eens goed voor de ontwikkeling! Ook heeft het een positief effect op het immuunsysteem, longen en spieren. Het kan een mooie uitkomst zijn voor baby’s met krampjes, slaapproblemen en obstipatie. Floaten in het water duurt ongeveer 25-30 minuten. Het ligt er helemaal aan hoe lang aan baby het volhoudt. 


Bij een Spa hoort natuurlijk ook een massage. De massage die baby’s krijgen heet de Shantala massage. Shantala massage is een massagetechniek afkomstig uit India. Kindjes raken door de handelingen van de massage ontspannen. Maar het is ook hartstikke goed voor de band tussen ouder en kind. Door het aanraken en masseren wordt het knuffel en gelukshormoon gestimuleerd. Voor ouders zelf is het ook een bijzonder en ontspannend moment. 


Onze Spa beschikt over speciale TUV goedgekeurde Baby jacuzzi's in een intieme en sfeervolle ruimte. We willen voor een rustgevende sfeer zorgen voor jou en jouw baby. Onze baden zijn gevuld met gezuiverd warm water en is vrij van chloor en andere chemicaliën. Voor baby's met een gevoelig huidje of eczeem kan dit een mooie uitkomst zijn. Bij Bubbies Baby Spa willen we uiteraard het beste voor je baby en gebruiken we alleen natuurlijke producten. Tijdens de sessie blijven mama, papa of de begeleider te allen tijde bij de baby. Je kan gewoon bij het badje blijven staan of zitten en kijken hoe je kindje bij Bubbies geniet en ontspant. Een geweldige ervaring!


We hebben verschillende arrangementen deze kun je vinden op onze website www.bubbiesbabyspa.nl. Op onze website lees je natuurlijk veel meer informatie over hydrotherapie & Shantala massage. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram