Wat is ClubJoy Power®?
ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.

ClubJoy Power

Lees meer: ClubJoy Power

3B

 Zumba  

3B is de groepsles bij uitstek voor de versteviging van de spieren en ter verbetering van de lichaamshouding. Bij 3B worden spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen en zonder gewichten. Het verstevigt de billen en doet heupomvang afnemen, maakt de binnenkant van de dijbenen slanker en de buikspieren strakker. 3B wordt aangevuld met een gedeelte low-impact training en een gedeelte step-aerobics.

logo_fitplus

 

Groepsfitness

 Zumba  

Groepsfitness is een individuele workout in groepsverband. Tijdens deze les wordt er getraind in een circuitvorm, die uit drie onderdelen bestaat: cardioapparatuur, fitnesstoestellen en grondoefeningen. Deze onderdelen duren ieder 15 minuten en hebben als doel spierversterking, spierversteviging, vetverbranding en conditieverbetering.

logo_fitplus 

Bewegen voor ouderen. Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Fitplus heeft seniorenfitness ontwikkeld, waarbij in een ontspannen sfeer met leeftijdgenoten gewerkt wordt aan de algemene fitheid, rekening houdend met de individuele mogelijkheden. Er wordt in de lessen aandacht besteed aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de coördinatie, de beweeglijkheid van de gewrichten en het verbeteren van de spierfunctie.logo_fitplus