Fit op Gewicht   Fit op Gewicht is een cursus van 6 weken gericht op gewichtsverlies.
Deze unieke en exclusieve cursus is gericht op tweetallen maar is ook alleen te volgen. Gedurende deze 6 weken gaat u 2 x per week aan de slag met een personal trainer in sessies van 45 minuten. Tijdens deze trainingen ligt het accent op het trainen van de grote spiergroepen om zo de verbranding te verhogen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de basisconditie en de buikspieren. Kortom deze trainingen pakken het lichaam volledig aan. Deze trainingen worden verzorgd door gediplomeerde,ervaren fitnessinstructeurs.

Daarnaast krijgt u met Fit op Gewicht ook toegang tot alle andere activiteiten die Fitplus aanbiedt. Zo ontvangt u ook een persoonlijk trainingsschema, wat u onder begeleiding van een fitnesstrainer gaat uitvoeren.

Naast het trainingsgedeelte krijgt u ook een volledig en persoonlijk voedingsplan voorgeschreven door een voedingsdeskundige. Zij zal ook regelmatig met u overleggen over hoe het gaat,waar de knelpunten liggen en indien nodig het voedingsplan bijstellen. 
logo_fitplus
De voedingsdeskundige zal aan het begin een nulmeting houden om te bekijken waar u nu staat. Dit houdt in dat er naast het gewicht, ook naar omvang en naar het vetpercentage gekeken zal worden. Zo kunt u na de 6 weken concreet zien welke resultaten u geboekt heeft.